Diner, Kerst



DINEREN

"Hier kunt u genieten van een klassiek Franse keuken, maar dan met een Drentse twist.We gebruiken zo veel mogelijk producten uit eigen streek"

Scroll naar beneden voor ons Paasmenu

HET MENU VAN DE HERBERG
Wij serveren u een 3, 4 of 5 gangenmenu

VOOR- en TUSSENGERECHTEN

In ganzenvet gekonfijte snoekbaarsfilet op een zoete aardappel courgette salade geserveerd met schuim van waterkers
*

Zelf gerookte hertenham met krokante schorseneren, paddenstoelen geserveerd op jonge bladsla, afgemaakt met  truffelmayonaise.
*

Marbré van 4 kleuren biet en geitenkaas, geserveerd met gegrilde pompoen
*

 

HOOFDGERECHTEN

Vis van de dag

Bereid met verse pasta, bisque, calamari en ratatouillegroenten. 

*

Vlees  

Vraag naar de steak van de dag; dagelijks wisselend stuk rundvlees. 
* 

Of 

Ossenhaas tournedos, voor de liefhebbers van het meest malse vlees dat er is.  
+9,00 
 

 24 uur gegaarde kalfssukade geserveerd als steak
*

Voor de liefhebber: klein stukje eendenlever op uw vlees?
+6,50

 

Vegetarisch

Mille-feuille van polenta, aubergine, courgette en tomaat, gegratineerd met mozzarella

*
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met een bijpassende aardappel en groentegarnituur

KAZEN
Selectie van harde en zachte kazen, zowel Drents als internationaal
*

DESSERTS
Chocolade gateau gevuld met luchtige banaan, geserveerd met karamel zeezout ijs en gekarameliseerde banaan
*
Gemarineerde ananas, huisgemaakt bloedsinaasappel sorbet en bavarois van mango en passievrucht.
*

Voor allergeneninformatie kunt u zich wenden tot het personeel. Uitzonderingen, allergieën en dieetbeperkingen dienen (minimaal 1 dag) van te voren bij de reservering te worden aangegeven.

Op de dag zelf kunnen wij geen wijzigingen meer doen in het menu om te voldoen aan een eventuele allergie/dieet.

Wij kunnen rekening houden met de volgende allergieën en / of dieetbeperkingen in het restaurant: vlees, gevogelte, vis, schaal- en schelpdieren, gluten, lactose, zwangerschap, vegetarisch en allergieën voor sommige ingrediënten.

Overige diepgaande en ingrijpende wensen, allergieën en / of dieetbeperkingen kunnen wij helaas niet doorvoeren in onze gerechten.

Alleen betreft allergenen: ondanks dat wij onze producten met veel aandacht bereiden is kruisbesmetting niet met 100% te voorkomen.

Menu 3 gangen €49,00
Menu 4 gangen €59,00
Menu 5 gangen €69,00

Op aanvraag zijn bijzondere meergangen menu’s met exclusieve ingrediënten beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden!

HET PAASMENU VAN DE HERBERG

Op zondag 31 maart serveren wij u een 5 of 6 gangen Paasdiner.

Wij vragen onze gasten om tussen 17:30 en 18.25 uur aanwezig te zijn, om zo gezamenlijk het Paasdiner aan te vangen om 18:30 uur.
Als er iets bij is dat u liever niet eet, geef dat dan bij het reserveren aan. Wij zorgen dan voor een vervangend gerecht.
 
AMUSE
*
Witte asperge geserveerd met gebakken coquille en morille saus.
*
Gekonfijte rode mul geserveerd op oosterse wijze
* 
Vitello tonato in de stijl van de Herberg, dun gesneden kalfsfilet van boer Ubels geserveerd met tonijncreme en kortgegrilde Yellowfin tonijn
*
Frans gepaneerde lamscarré geserveerd met de eerste asperges van boer Hoorn
*
OPTIONEEL 
Geserveerd door de chef:
Brie de Meaux ingelegd met zwarte truffel
*
Duo van pannacotta gesparfumeerd met madagascar premium bourbon vanille, en mousse van pure chocolade.

HET PAASMENU VAN DE HERBERG

Op zondag 31 maart serveren wij u een 5 of 6 gangen Paasdiner.

Wij vragen onze gasten om tussen 17:30 en 18.25 uur aanwezig te zijn, om zo gezamenlijk het Paasdiner aan te vangen om 18:30 uur.
Als er iets bij is dat u liever niet eet, geef dat dan bij het reserveren aan. Wij zorgen dan voor een vervangend gerecht.
 
AMUSE
*
Witte asperge geserveerd met gebakken coquille en morille saus.
*
Gekonfijte rode mul geserveerd op oosterse wijze
* 
Vitello tonato in de stijl van de Herberg, dun gesneden kalfsfilet van boer Ubels geserveerd met tonijncreme en kortgegrilde Yellowfin tonijn
*
Frans gepaneerde lamscarré geserveerd met de eerste asperges van boer Hoorn
*
OPTIONEEL 
Geserveerd door de chef:
Brie de Meaux ingelegd met zwarte truffel
€9,50
*
Duo van pannacotta gesparfumeerd met madagascar premium bourbon vanille, en mousse van pure chocolade.
 
Dit menu bieden we u aan voor €85,00
 

HERBERG VAN ANDEREN