Diner, Kerst
DINEREN
"Hier kunt u genieten van een klassiek Franse keuken, maar dan met een Drentse twist.We gebruiken zo veel mogelijk producten uit eigen streek"
Scroll naar beneden voor ons Paasmenu
Scroll naar beneden voor ons Paasmenu
HET MENU VAN DE HERBERG
Wij serveren u een 3, 4 of 5 gangenmenu
VOOR- en TUSSENGERECHTEN
In ganzenvet gekonfijte snoekbaarsfilet op een zoete aardappel courgette salade geserveerd met schuim van waterkers
*
Zelf gerookte hertenham met krokante schorseneren, paddenstoelen geserveerd op jonge bladsla, afgemaakt met truffelmayonaise.
*
Marbré van 4 kleuren biet en geitenkaas, geserveerd met gegrilde pompoen
*
HOOFDGERECHTEN
Vis van de dag
Bereid met verse pasta, bisque, calamari en ratatouillegroenten.
*
Vlees
Vraag naar de steak van de dag; dagelijks wisselend stuk rundvlees.
*
Of
Ossenhaas tournedos, voor de liefhebbers van het meest malse vlees dat er is.
+9,00
24 uur gegaarde kalfssukade geserveerd als steak
*
Voor de liefhebber: klein stukje eendenlever op uw vlees?
+6,50
Vegetarisch
Mille-feuille van polenta, aubergine, courgette en tomaat, gegratineerd met mozzarella
*
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met een bijpassende aardappel en groentegarnituur
KAZEN
Selectie van harde en zachte kazen, zowel Drents als internationaal
*
DESSERTS
Chocolade gateau gevuld met luchtige banaan, geserveerd met karamel zeezout ijs en gekarameliseerde banaan
*
Gemarineerde ananas, huisgemaakt bloedsinaasappel sorbet en bavarois van mango en passievrucht.
*
Voor allergeneninformatie kunt u zich wenden tot het personeel. Uitzonderingen, allergieën en dieetbeperkingen dienen (minimaal 1 dag) van te voren bij de reservering te worden aangegeven.
Op de dag zelf kunnen wij geen wijzigingen meer doen in het menu om te voldoen aan een eventuele allergie/dieet.
Wij kunnen rekening houden met de volgende allergieën en / of dieetbeperkingen in het restaurant: vlees, gevogelte, vis, schaal- en schelpdieren, gluten, lactose, zwangerschap, vegetarisch en allergieën voor sommige ingrediënten.
Overige diepgaande en ingrijpende wensen, allergieën en / of dieetbeperkingen kunnen wij helaas niet doorvoeren in onze gerechten.
Alleen betreft allergenen: ondanks dat wij onze producten met veel aandacht bereiden is kruisbesmetting niet met 100% te voorkomen.
Menu 3 gangen €49,00
Menu 4 gangen €59,00
Menu 5 gangen €69,00
Op aanvraag zijn bijzondere meergangen menu’s met exclusieve ingrediënten beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden!
HET PAASMENU VAN DE HERBERG
Op zondag 31 maart serveren wij u een 5 of 6 gangen Paasdiner.
*
*
Gekonfijte rode mul geserveerd op oosterse wijze
*
*
*
Brie de Meaux ingelegd met zwarte truffel
*
HET PAASMENU VAN DE HERBERG
Op zondag 31 maart serveren wij u een 5 of 6 gangen Paasdiner.
*
*
Gekonfijte rode mul geserveerd op oosterse wijze
*
*
*
Brie de Meaux ingelegd met zwarte truffel
*