Groepen

IETS TE VIEREN?

Wij maken er een feest van!

DE HERBERG VAN ANDEREN

Heeft u met meerdere personen iets te vieren? Of wilt u met een zakelijk gezelschap apart zitten? Of het nu gaat om een (zaken)brunch, een diner, buffet, een jubileum, of een reünie, wij zorgen dat deze gelegenheid is afgestemd op uw wensen en maken er een culinaire belevenis van.

Elke gelegenheid

Van een reünie, familiefeest, zakelijke bijeenkomst tot verjaardag. De Herberg van Anderen is de ideale locatie. Met een zonnig terras, sfeervol restaurant en gezellige lobby. Ook kunnen wij een aparte ruimte voor u creëeren.

Zakelijk

Ook voor een zakelijke gelegenheid kunt u bij ons terecht. Van een ontbijt, brunch, borrel of diner: op alle momenten van de dag proeft u bij ons de kwaliteit van lekker eten en drinken. Helemaal op uw wensten afgestemd. Bel gerust voor de mogelijkheden.

Grote & kleine groepen

Kleine en grote groepen kunnen terecht bij ons voor elke gelegenheid. U kunt terecht in ons sfeervolle restaurant of op het terras. Indien gewenst kunnen wij een aparte ruimte voor u creëren. Ook is het mogelijk om het gehele restaurant af te huren.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor groepen