Over ons

OVER ONS

De Herberg van Anderen is een familie gerund, culinair restaurant en hotel.

DE HERBERG VAN ANDEREN

U bent van harte welkom in ons hotel en restaurant, waar met passie wordt gekookt door de Patron Cuisinier Mathijs Gorter. Samen met zijn vrouw Angelica Carcamo zwaaien zij de scepter. Angelica is een gastvrouw pur sang, ze deed de opleiding voor horeca en toerisme in Cartagena, Colombia, en werkte daar in verschillende hotels. Toen de mogelijkheid zich voordeed om de Herberg van Anderen over te nemen bedachten Angelica en Mathijs zich geen moment.

Mathijs begon zijn horeca carrière 20 jaar geleden in Zuid Frankrijk, waar hij de koksopleiding deed in Toulouse en 4 jaar werkte in verschillende restaurants, waaronder L’autre Salon in Toulouse. Daarna is hij teruggekeerd naar Nederland om de Hotelschool te doen in Zwolle en deed meer ervaring op in verschillende Nederlandse Restaurants waaronder De Olde Vismark in Kampen en Restaurant “Het zwarte Water te Genemuiden”. Reizen en avontuur zit Mathijs nou eenmaal in het bloed, dus na enkele jaren Overijssel vertrok hij naar België om vanuit daar 10 jaar te koken in het Zuid Limburgse heuvelland! Bekende zaken als Vue des Montagnes, (Valkenburg) La Caverne de Geulhem,(Valkenburg) Hotel Gulpen, Aux Butte Aux Bois (Lanaken België) en Talentino Maastricht vormden de finishing touch op de degelijke Franse basis. Toen de mogelijkheid zich voordeed om de Herberg van Anderen over te nemen bedachten Angelica en Mathijs zich geen moment.

Met hun 2 kinderen verhuisden zij naar het pittoreske Anderen om daar met hart en ziel te werken aan hun passie, het hotel restaurant. Hier wordt gekookt met seizoensproducten uit eigen streek, afhankelijk van het seizoen staan wild, lijngevangen verse vis en schelpdieren regelmatig op het menu.